Home  Verkoopstyling  Interieurontwerp    Blog Over Studio Woonst   Portfolio   Contact Studio_Woonst_I_home.htmlStudio_Woonst_I_verkoopstyling.htmlStudio_Woonst_I_interieurontwerp.htmlStudio_Woonst_I_Blog/Studio_Woonst_I_Blog.htmlStudio_Woonst_I_over_Studio_Woonst.htmlStudio_Woonst_I_portfolio.htmlStudio_Woonst_I_contact.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6
 
Voor de makelaar


Ieder zijn vak, maar samen zijn we het beste voor uw klant en uw bedrijf! 


Waarom samenwerken met Studio Woonst?
Uw doel is uw klant tevreden te stellen door zijn huis zo snel mogelijk en tegen het hoogst haalbare bedrag te verkopen. U onderscheidt zich van andere makelaarskantoren want u zet het huis van de verkopers écht centraal. U stelt alles in zijn werk om de verkoop van de woning te bevorderen en hecht daarom veel waarde aan een optimale woningpresentatie. En daarom werkt u samen met Studio Woonst.

Doordat u samenwerkt met Studio Woonst bent u in staat om écht te doen waar u voorstaat: de woning van de klant centraal stellen en daarbij passende mogelijkheden van woningpresentatie bieden. U biedt extra professionele diensten aan waardoor u uw klanten tevreden stelt en u zich onderscheidt van andere makelaarskantoren zonder hier zelf tijd in te hoeven investeren. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent: het verkopen van het huis van de klant, maar dan wel tegen de hoogst haalbare prijs!

Welke diensten kunt u extra aanbieden wanneer u samenwerkt met Studio Woonst?
Voor Studio Woonst is niets te gek. Als het om onze diensten gaat, denken we graag met u mee. De volgende diensten bieden we standaard aan, maar heeft u zelf ideeën die u graag uitgewerkt ziet worden door Studio Woonst, laat het ons weten.

Vastgoedstyling: Het verkoopklaar maken van de woning tegen minimale middelen maar voor optimaal resultaat.
Meubelhuur: Potentiële kopers vinden het over het algemeen lastig om de ruimte van een leegstaande woning in te schatten. Hierdoor kunnen verkeerde beelden ontstaan over een leegstaand huis waardoor het lastiger te verkopen is. Door huurmeubels te plaatsen, krijgt de ruimte een bestemming en sfeer. Hiermee laat u potentiële kopers goed zien hoe de werkelijke beleving van de ruimte is en welke mogelijkheden het huis heeft. Het zal de interesse bij potentiële kopers verhogen.
Woningfotografie: Na het verkoopklaar maken van de woning verzorgt Studio Woonst de woningfotografie en heeft u materiaal in handen voor een uitstekende presentatie van de woning op internet en voor gedrukte media.
Videopresentatie: Een kortdurend filmpje geeft een uitstekende presentatie van de woning en de wijk voor gebruik op een website en voor de strategische inzet van sociale media.
Website van de woning: Een eigen website van de woning waarop onder ander de professionele woningfoto’s en een filmpje kunnen worden gepresenteerd. Maar ook informatie over de buurt afgestemd op de doelgroep en eventueel een persoonlijke note van de huidige bewoners.  
3D-presentaties: We gaan bij vastgoedstyling voor een aanpak tegen minimale kosten. Wanneer eigenlijk een verbouwing van het huis nodig is om het aantrekkelijker te maken voor een groot publiek, kan dit worden ondervangen door een 3D-presentatie. Hierbij wordt een 3D-tekening gemaakt van hoe de woning eruit kan zien na een verbouwing. Door het gebruik van een 3D-tekening, is het voor potentiële kopers makkelijker om de mogelijkheden van de woning te zien en het ontwerp en de nieuwe ruimte te ervaren.
Interieurontwerp: Wanneer u uw klanten echt wilt verrassen biedt u, als extra dienst of als cadeautje voor het gestelde vertrouwen, een interieurontwerp of kleuradvies aan voor de nieuwe woning.

Zin in een samenwerking? 
Wilt u ook de kans vergoten op een snelle verkoop tegen de hoogst haalbare prijs en daarmee de klanttevredenheid verhogen? Wilt u een volledig dienstenpakket kunnen aanbieden aan uw klanten en daarmee uw kantoor profileren als hét kantoor dat het huis van de klant centraal stelt? Neem dan contact op met Studio Woonst om te bespreken hoe wij uw dienstenpakket kunnen uitbreiden voor uw klanten. Wij kijken uit naar een samenwerking!