Home  Verkoopstyling  Interieurontwerp    Blog Over Studio Woonst   Portfolio   Contact Studio_Woonst_I_home.htmlStudio_Woonst_I_verkoopstyling.htmlStudio_Woonst_I_Blog/Studio_Woonst_I_Blog.htmlStudio_Woonst_I_over_Studio_Woonst.htmlStudio_Woonst_I_portfolio.htmlStudio_Woonst_I_contact.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6
 
Interieurontwerp & advies

Interieurontwerp
Studio Woonst ontwerpt voor u uw interieur op maat. Natuurlijk zijn de mogelijkheden groter met een ruim budget, maar ook met een klein budget en inventieve oplossingen, kan een interieur worden gecreëerd waarin u zich thuis voelt. 

Hoe het werkt
Wanneer u een interieurontwerp wilt, kom ik bij u langs om de woning en de specifieke ruimte te bekijken. Samen nemen we uw wensen door, bespreken we het beschikbare budget en bekijken we de meubels die u wilt behouden. Op basis hiervan maak ik voor u een eerste schetsontwerp. Deze bespreken we samen voordat het definitieve ontwerp wordt uitgewerkt. Het advies kan hier gaan van een schetsontwerp tot een uitgewerkt ontwerp met kleurnummers en een lijst met te kopen artikelen tot het inzetten van enthousiaste collega’s die voor u al het werk uithanden nemen en er voor zorgen dat het ontwerp wordt uitgevoerd zols het is bedoeld. Alles is dus mogelijk. Studio Woonst levert altijd maatwerk. 

Interieuradvies
Gaat u uw huis (ver)bouwen? Studio Woonst denkt graag met u mee over een mooie maar vooral ook logische indeling van de plattegrond. Wilt u advies voor de kleur van een muur of een aan te schaffen meubel? Wilt u weten welke lamp u het beste boven de tafel kunt hangen? Ook voor dit soort vragen kunt u terecht bij Studio Woonst.

Kleuradvies
Wilt u weten hoe u door middel van het gebruik van kleur eenheid kan krijgen in de kamer? Of juist de kamer warmte wilt laten uitstralen? Heeft u een wand waarmee u zich geen raad weet? Studio Woonst stelt, op basis van uw wensen, een kleuradvies op waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

Tarieven
Juist omdat Studio Woonst maatwerk levert, is het lastig een prijsopgave te doen. Daarom staan er geen standaard tarieven vermeld op de site. Naar aanleiding van een eerste gesprek en op basis van uw wensen wordt een offerte opgesteld zodat u altijd vooraf precies weet wat het gaat kosten. Maar om toch een beetje een richtlijn te geven: een kleur- en interieuradvies heeft u al vanaf 150 euro. 
 
Contact
Wanneer u interesse heeft in een interieurontwerp, interieuradvies of kleuradvies, neemt u dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken die Studio Woonst u kan bieden. Bekijk voor meer voorbeelden mijn portfolio.
Studio_Woonst_I_portfolio.htmlshapeimage_8_link_0

Voorbeeld van een interieurontwerp inclusief voorgestelde inrichting

Voorbeeld van een moodboard