Home  Verkoopstyling  Interieurontwerp    Blog Over Studio Woonst   Portfolio   Contact Studio_Woonst_I_home.htmlStudio_Woonst_I_verkoopstyling.htmlStudio_Woonst_I_interieurontwerp.htmlStudio_Woonst_I_Blog/Studio_Woonst_I_Blog.htmlStudio_Woonst_I_portfolio.htmlStudio_Woonst_I_contact.htmlmailto:miranda@4kids-enzo.nl?subject=onderwerp%20e-mailshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6shapeimage_5_link_7
 
Ik haal graag het aller beste uit uw woning. Ook als het de verkoop betreft. 
Studio Woonst komt voort uit mijn passie voor vormgeving en interieur. Na mijn opleiding binnenhuisarchitectuur en vastgoedstyling ben ik gestart met Studio Woonst. Met veel enthousiasme en plezier ontwerp ik interieurs, geef ik kleuradvies en zet ik, samen met een team enthousiaste collega’s, uw te koopstaande woning in de etalage.
Studio Woonst staat voor woon, woner, woonst. Dus wonen én woningpresentatie op zijn best! Daar ga ik voor. Ik haal graag het aller beste uit uw woning. Ook als het de verkoop betreft. 

Als het gaat om de verkoop van uw woning zet Studio Woonst alle zeilen bij. Uw woning zien wij als een marketingconcept en willen dan ook voor u de optimale woningpresentatie verzorgen. Daarbij maak ik gebruik van een team collega’s die voor Studio Woonst hun kennis en ervaring inzetten om het beste uit uw woning te halen.

Asl het gaat om een interieurontwerp ga ik zelf voor u aan de slag. Ik vind een interieur ontwerpen voor een kleine ruimte net zo interessant als voor een grote ruimte en dat geldt ook voor het budget. Het hebben van een ruim budget voor uw interieur is erg prettig, maar het is zeker geen voorwaarde om een prettige plek te creëren. Ook met een beperkt budget, wat inventieve ideeën en eventueel met een beetje hulp van uzelf, maak ik voor u een interieur dat bij u past en waarbij u zich prettig voelt. Ook bij de uitwerking van mijn ontwerpen of adviezen bied ik u graag de diensten van mijn collega’s aan om voor u het totaalpakket te verzorgen. Samen zijn wij in staat alles voor u uit handen te nemen en een mooi interieur naar uw wensen neer te zetten.

Neem gerust eens contact op om te ontdekken wat Studio Woonst voor u kan betekenen.
Met vriendelijke groet,
Miranda Bal

Relevante opleidingen/cursussen:


Binnenhuisarchitectuur, vervolgopleiding binnenhuisarchitectuur, verkoopstyling, kleur in het interieur, interieurfotografie, fotoshop, lichtplan ontwerpen, communicatie C, strategische inzet van social media, Educatieve Media.


Meer informatie vind je op mijn linkedin profiel.


Studio Woonst in opgeleid door het LNV, het landelijk netwerk verkoopstylisten.Mijn favoriete links


 1. www.hoopmania.nl


Miranda Bal, eigenaar van Studio Woonst