Home  Verkoopstyling  Interieurontwerp    Blog Over Studio Woonst   Portfolio   Contact Studio_Woonst_I_home.htmlStudio_Woonst_I_verkoopstyling.htmlStudio_Woonst_I_interieurontwerp.htmlStudio_Woonst_I_Blog/Studio_Woonst_I_Blog.htmlStudio_Woonst_I_over_Studio_Woonst.htmlStudio_Woonst_I_contact.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6
 
Portfolio


Portfolio verkoopstyling

Pas wanneer potentiële kopers het gevoel hebben zich thuis te kunnen voelen, kunnen het kopers worden. 

Verkopers denken vaak dat potentiële kopers wel door hun interieur heen kunnen kijken, maar de meesten kunnen dat niet. Door verkoopstyling toe te passen, ontstaat een neutraal interieur waar iedereen zich wel thuis voelt. Pas wanneer potentiële kopers het gevoel hebben zich thuis te kunnen voelen, kunnen het kopers worden.

Kleuradvies/interieuradvies
Hieronder het resultaat van een kleuradvies en deels een interieuradvies voor de benedenverrdiepeing van een huis in Berkel-Enschot. De wens van de klant was een kleuradvies waarin rustige kleuren terug komen, maar waarin ook frisse kleurrijke accenten worden aangebracht. Op basis van het moodboard dat de klant heeft samengesteld en de woonwensen zijn onderstaande kleuradviezen gegeven.

Klik op de pijl voor een volgende pagina met meer voorbeelden.