Home  Verkoopstyling  Interieurontwerp    Blog Over Studio Woonst   Portfolio   Contact Studio_Woonst_I_home.htmlStudio_Woonst_I_interieurontwerp.htmlStudio_Woonst_I_Blog/Studio_Woonst_I_Blog.htmlStudio_Woonst_I_over_Studio_Woonst.htmlStudio_Woonst_I_portfolio.htmlStudio_Woonst_I_contact.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6
 
Verkoopstyling en woningpresentatie

Na verkoopstyling door Studio Woonst valt uw huis zeker op en bent u uw concurrenten een stap voor!


Wilt u uw huis zo snel mogelijk en tegen de hoogst haalbare prijs verkopen? 
De huizenmarkt heeft het nog steeds niet makkelijk, maar er is een kentering merkbaar. Dat biedt kansen, want juist nu opvallen in het totale woningaanbod loont!
Studio Woonst helpt u met minimale middelen uw huis aantrekkelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Na verkoopstyling door Studio Woonst valt uw huis zeker op en bent u uw concurrenten een stap voor!

Waarom investeren in verkoopstyling?
Het woningaanbod is groot. Potentiële kopers bekijken het woningaanbod op internet en selecteren alleen die woningen die er op de foto aantrekkelijk uitzien. Daar moet uw woning bijzitten! Eenmaal binnen moeten potentiële kopers het gevoel hebben dat ze passen bij het huis. Ze moeten er zichzelf kunnen zien wonen en de mogelijkheden van het huis ervaren. Potentiële kopers hebben moeite om door de inrichting en de smaak van een ander heen te kijken. Ook hebben ze moeite om de ruimten van leegstaande kamers in te schatten. En daar komt verkoopstyling om de hoek kijken. Door een huis neutraal te maken, passend bij ieders smaak en het huis aan te pakken op de punten waar dat nodig is, verandert uw thuis in een huis als marketingobject. U wilt uw huis graag verkopen, dan moet de etalage wel mooi zijn!

Investering?
Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande middelen. Met een klein budget en wat creativiteit kan veel worden bereikt. 
Soms is er meer nodig en dus is ook een ruimere investering gewenst. Bedenk dan dat bij een huis dat lang te koop staat vaak wordt besloten om de vraagprijs van de woning te verlagen. Een verlaging bedraagt al snel 10.000 euro en in het hogere segment kan dat zelfs flink meer zijn. Dan kunt u beter een bedrag gebruiken om uw huis verkoopklaar te maken. Vaak is dat een heel stuk voordeliger dan een prijsverlaging. Het verkopen van een huis is een stressvolle onderneming, een snellere verkoop zorgt ervoor dat u ook sneller verder kan met uw leven! 
 

 

Bekijk voor meer voorbeelden mijn portfolio.

Hoe werkt verkoopstyling bij Studio woonst?
Wanneer u interesse heeft in verkoopstyling door Studio Woonst, neemt u vrijblijvend contact op. Samen bespreken we uw situatie en wat Studio Woonst voor u kan betekenen. 

Basis Consult
Wanneer u interesse heeft in een samenwerking bezoek ik uw huis voor een basis consult. Een basis consult duurt tussen de twee en drie uur, afhankelijk van de grootte van de woning. Tijdens het bezoek maak ik een rondgang door uw woning en maak ik een analyse van de situatie. Hierbij maak ik aantekeningen en foto’s. Na afloop van de rondgang bespreken we samen de bevindingen en krijgt u direct mondeling advies over hoe u zelf de woning verkoopklaar maakt. Op basis hiervan bepaalt u de vervolgstappen. Indien gewenst maakt u gebruik van de overige diensten van Studio Woonst. Onze samenwerking is dus zo kort of zo lang als u wilt. 

Overige diensten
U kunt dus zelf aan de slag gaan met de geadviseerde punten om de woning verkoopklaar te maken, maar wanneer u kiest voor de de diensten van Studio Woonst, wordt u veel werk uithanden genomen. Studio Woonst kan zorgen voor de re-styling van de woning, maar ook optreden als tussenpersoon of zelfs als projectmanager wanneer professionele bedrijven worden ingeschakeld om de woning verkoopklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van een schilder, een behanger en een tuinman. Maar ook meubelverhuur behoort tot de mogelijkheden. Dat is vooral handig bij een leegstaande woning of een woning waarbij ruimtes geen duidelijke bestemming hebben.

Woningpresentatie
Studio Woonst kan ook de verdere woningpresentatie voor u regelen. Denk daarbij aan het maken van foto’s door een professionele interieurfotograaf, het bouwen van een website speciaal voor uw woning, het regelen van advertenties en het ontwikkelen van flyers of promotiefilmpjes..  
LNV
Studio Woonst is opgleid door het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten). Daarmee bent u verzekerd van een professionele verkoopstylist.

Vragen? 
Wilt u meer weten over vastgoedstyling en woningpresentatie door Studio Woonst, neemt u dan vrijblijvend contact op via info@studiowoonst.nl.

Studio_Woonst_I_portfolio.htmlmailto:info@studiowoonst.nlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1

Voor verkoopstyling

Na verkoopstyling